Monday, April 8, 2013

Nana Shares: Charles & Keith Bag from Ilham Arisha

Assalamualaikum and hello everyone.

Orang selalu cakap, "Nana you selalu beli barang baru! That's awesome" and those good people will always continue with "murah rezeki you babe. Alhamdulillah" tapi those not so good people will always say (behind my back obviously) "ni mesti pakai duit mak bapak. Mak bapak kaya bolehlah nak shopping selalu!"

Before I go any further, I nak stresskan kat sini yang no, my parents are NOT those filthy rich parents yang akan beli anything and everything yang anak-anak dieorang nak but alhamdulillah we are good enough to survive in this expensive world today. Secondly, yes I love shopping and I enjoy shopping especially when it comes to rewarding myself for completing certain tasks. Just to keep you motivated y'know! And no, I tak shopping pakai duit mak bapak I unless those things are necessary and everyone in the family pun dapat benda yang same. If you must know, everything that I bought (the unnecessary stuffs of course and sometimes the necessary too) semua I pakai duit I. Those money that I earned. Those money that I worked hard for. So yea, please stop talking behind my back!

Ok, back to the real deal here. Last month was the most hectic month for 2013 so far. I sibuk dengan online business I. I sibuk dengan my actual work dekat "office" and I pun sibuk dengan wedding kakak sedara a.k.a roommate I. Buat bunga pahar lah, door gifts lah, entah macam-macam lah! Nasib baik bukan I yang kawen, kalau tak confirm lagi sibuk macam hape. Hah! So yea, because I survived that busy month alhamdulillah, I decided to reward myself with something. Jeng jeng jeng!


Cantik tak kawan-kawan? This gorgeous, I've been eyeing it since forever. Ok, penggunaan forever tu sangat over sikit ye. But hey, ain't it gorgoues?! Ok, mula-mula tu serious I taktahu nak pilih mane. Semua cantik semua I nak. Tapi nak buat macam mane, I tak mampu nak beli semua. So I've decided to get some help from my friends on Facebook as well as Instagram for ideas and suggestions. Thanks to my awwsome friends, after let say few hours, ramai yang suggest suruh I amik this Blue color so I got that one for myself. Yeah baby come to momma! Erkkk!


Anyw, if you are wondering mane I beli bag ni, well here it is. I bought it from this fantastic online shop name die IlhamArisha (just click on the name and it'll bring you to Bags Wonderland). Remember I told you I was busy, so I takde mase nak pi shopping beli bag baru. Kite beli online jeee. Heheee! Since it's a pre-order thing, alhamdulillah last week bag I telah pun selamat sampai depan rumah I. Excitednya kiteeee! See see ain't it pretty?! Thank you IlhamArisha! You're the best. Jangan update bag cantik-cantik dah nanti habis duit kite beli! Heheeee.

That's all for now. Thanks for reading sweethearts ♥

10 comments:

  1. Nice choice dear! Sangat ohsem..! ^_^

    ReplyDelete
  2. huhu betul tu. bkn sng nk soping gune duit makayah ni. baik beli sndiri lg puas hati kan. btw, cntikss ah beg. nakkkk :D

    ReplyDelete
  3. ADUSS,, still using my parents' money many times a day until now,, tapi,, i dont go shopping sangat,, abis duit umi untuk spectacles tu je,, jejejejeje

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. It's ok dear. X salah pun kalau still using parents' money. Yang penting tak overspend. Heheeee

      Delete
  4. betul tu kenkadang org yg sweet talker puji depan2 ni nnt kat belakang mesti mengata

    hewhew -- dah pernah kena

    its so true kita buy something untuk appriciate diri sendiri. hihi apa salahnya bagi diri sendiri happy seminggu dua -- kenkadang tu i over-shop juga. haha

    btw, the blue one sangat comel :)

    ReplyDelete
  5. kalau i jadi u, i pilih blue colour jugakk.. design bag mcm ala-ala design Maria Elena.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheeee. Oh really?! I didn't know that!

      Delete

Thank you for your comment :)