Monday, January 14, 2013

Nana Shares: Simple Shawl Tutorial

Hello semua. Assalamualaikum.

Walaupun I ni seorang manusia yang suka menulis 
tapi I enjoy talking wayyyyy more
Since I have few people yang selalu tanya I, 
"macam mana nak pakai shawl macam you eh?, 
"macam mana nak pakai shawl 2 meter? panjang sangatlah!" 

Fret not, walaupun I wasn't feeling well yesterday 
but Alhamdulillah I managed to make a video 
especially to those yang baru mula nak try pakai shawl

Sebenarnya, pakai shawl ni takde lah susah mane pun. 
Cuma what you need is practice and practice and practice. 
Bak kata orang, practice makes perfect kan ;) 
So yea, I hope somehow this video helps. 

And yes, as I mentioned earlier I ni suka bercakap 
so, you can actually skip the video all the way to 3:20 
kalau korang taknak dengar I membebel sorang-sorang 
and just nak tengok the tutorial video ok ;)

Have a nice day everyone.

Love, Nana

6 comments:

  1. macamana nak pakai?i boleh tunjukkan tapi janji.. jangan gelak2 taw

    *sambil menjenjent2 shawl di tepi katil, berlegging pink dan buat muka ala2 korea

    ReplyDelete
  2. wah menarik...nnt nak try lah pakai... tp takut ayah lempang lagi klu saya pakai...ekekekek

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. bukan setakat ayah je, dengan i i sekali lempang. hahaa!

      Delete
  3. Berminat dengan shawl yang bermotifkan ethnic, tribal dan kelihat rare? meh la usha sini ^_^

    http://www.facebook.com/SoldOutScarves

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)