Tuesday, October 9, 2012

Nana Diaries: I ♥ WB

Last week was a pretty busy week for me. Tons of works to settle, hundreds of places to go, basically my routine for last week was either in front of the PC or in the car pergi sini pergi sana. Tapi alhamdulillah, everything went smoothly as planned.

So yea, walaupun I busy macam semut last week, I managed to join an event organized by Weekender Bazaar called I♥WB dekat Soho KL, Solaris, Mont Kiara last Saturday. Basically, this bazaar sama je macam bazaar bazaar lain yang I pernah join, cuma bezanya team yang meng-organize-kan the whole event kali ni if I'm not mistaken is new to this kind of event. Whatever it is, alhamdulillah, walaupun dieorang baru but everything went well except for the fact yang angin sangat kuat on that day and booth I dekat depan sekali and everything asyik nak tumbang je -.-


Nak dijadikan cerita, masa I mula-mula sampai tu, angin tu sepoi-sepoi bahasa je. Gembira I! Mana taknya, selama ni kalau I bukak booth mana mana mesti panas. So bila terasa angin ni macam best la pulak. Macam dekat tepi pantai gitu! Tapi siapa sangka, langit tak selalunya cerah (macam pelik je ayat ni), tengah I gembira gembira menikmati angin yang sepoi sepoi bahasa tu, tetiba angin 'monster' datang. Habis tergolek rail baju dengan mannequin I! Malu beb! Tapi masa tu buat muka selamba je, macam takde pape berlaku. Bila dah kemas balik semua, macam orang gila I gelak! Mana taknya, bukan sekali barang barang I tumbang, dua tiga kali jugak lah! Tapi yang paling kesian booth kat depan I tu. Sangkut satu baju, terbang satu baju, sangkut satu, terbang satu sampai dieorang terpaksa diri dekat rail peluk baju baju tu so that tak terbang and in the end, dieorang give up terus pindah pi booth belakang yang agak crowded sikit tu.

So yea, the event was from 12 to 9pm and I pegi dengan adik I. Disebabkan dekat area kiteorang menjual tu takde pape except Cold Storage, so everyone was like keluar masuk keluar masuk Cold Storage cari makanan. Lucky us, bestfriend I, Imran decided to datang. So apa lagi, cepat cepat kiteorang order McD. Kalau tak makan chips jela kiteorang satu hari. Hehee. Kira macam penyelamat kiteorang lah Imran hari tu :)

Anyw, that's all for now. I shall get back to my unattended work. 
To those who came and supported us last week, thank you so much! 
I love y'all! Muahmuahmuahmuah. Oh, and thanks for reading ;)

4 comments:

Thank you for your comment :)