Thursday, August 9, 2012

Nana Shares: Kitson Tote from Ilham Arisha

Anda pencinta pink macam saya?
Anda suka handbag macam saya?

Haaaa ... mai sini cheq nak habaq mai ni. 

Baru baru ni Cik Nana dengan gembiranya telah berjumpa dengan kekasih baru Cik Nana iaitu Si Merah Jambu (saya memang suka bagi nama kat barang-barang saya). Ok, Si Merah Jambu ni sebenarnya hadiah daripada Ilham Arisha. Terharu saya dapat hadiah!

Mulanya, Cik Nana cakap dekat dia yang Cik Nana nak beli bag tu tapi desebabkan kegawatan ekonomi Cik Nana mintak dia tolong reserved kan dulu. Tapi Alhamdulillah, rezeki bulan puasa orang kata, she decided to give me the bag as a gift. Waaaa, gembira tak terkata Cik Nana.

OK, tak payah nak excited sangat Cik Nana oi.
Jom tengok apa yang menarik dengan Si Merah Jambu ni :)

With kekasih hati Si Merah Jambu ♥ ♥

Si Merah Jambu ni ialah Kitson Inspired Tote canvas bag. Kitson tu apa? Well, Kitson is a very popular brand among celebrities in La La Land such as Paris Hilton and Nicole Richie. Dieorang ni pernah once di photographed carrying one like this while out shopping. Even Brenda Song pun ada something like this I tell you. Best tak best tak?


OK, walaupun ianya hanyalah inspired version of the original Kitson Tote bag, tapi the quality of this bag sangatlah superb. Kalau ada sepuluh color, semua Cik Nana beli! Plus, it's only RM40 and the original is like what? USD40???! Oh, and plus ... walaupun ianya agak simple, but somehow there's something about this bag yang bila sekali tengok "nayyy" tapi bila dah dua tiga empat lapan puluh kali tengok jadi "I want one of this!" menangis meraung macam orang tak puasa =P

So yea, what are you waiting for? 
Marilah kita terjah Ilham Arisha and grab one for yourself. 
There's only few units left and jangan risau, ownernya sangat friendly. 
That's all for now. Toodlesssss~

5 comments:

  1. Hi! 안녕하세요~~! please do visit our blog! we sell
    purely handmade products such as pouch,
    earrings, cards, hp strap, cute items!
    쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
    http://twinscraftlife.blogspot.com

    http://thesoaplicious.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Oh cantiknya beg tu <3 Anyway selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you dear. Selamat Hari Raya to you too!

      Delete
  3. saya nak handbag tu boleh?hehehe

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)