Sunday, July 1, 2012

Nana Diaries: Bohemian Bazaar

Hello boys and girls. Assalamualaikum semua.
Apa habaq? Sihat? Alhamdulillah. Tak sihat? Makan ubat ye.

Wah, nampaknya blog Cik Nana dah macam nak bersawang je ni. Almaklumlah dah lama tak update. Kononnya nak update semalam tapi sebab terlalu penat sehari suntuk mem-busy-kan diri dekat Wariseni, Jalan Ampang for the Bohemian Bazaar tak sempat pulak Cik Nana nak update. Mana taknya, sebelum pegi set up booth tengahari tu, sempat lagi Cik Nana pegi jumpa supplier pagi pagi buta untuk amik barang. Nasib baik sempat balik and jalan tak jem, kalau tidak kirim salam jela dekat Bohemian Bazaar tu =P

Anyw, alhamdulillah everything went well yesterday. Business pun okay tapi yang paling best sekali I made new friends. Yes, that part yang paling best sekali! Profits or losses tu lain cerita. On that day, booth Petitestaz mengadap two other booths lagi, Electric Flaunt and Sisters Craft. Honestly, there stuffs sangat menarik and they're friendly people too. Riuh rendah area kiteorang. Gelak sana gelak sini. Makan itu makan ini. We really enjoyed ourselves. Rugi siapa yang tak join semalam. Heh heh!

Anyway sebelum Cik Nana lupa, to those who went for the Bohemian Bazaar dan singgah booth Petitestaz, terima kasih banyak-banyak. It's a pleasure meeting all of you. InshaAllah kalau ada jodoh ada rezeki, kita jumpa lagi. Hikhik!

Well, that's all for now. Thanks for reading. And enjoy the pictures. 
Sorry, gambar tak banyak. Busy bersuka ria =P

With the two assistants. Pardon my ugliness!



From left: Raissa, Me, Alia, and Fara

Sisters Craft - Aena and Alia

Electric Flaunt - Fara

Purchase for the day. Cookies! Yummy yet expensive (T.T)

Another purchase! Ain't this gorgeous ?!

Outfit for the day. Available at Petitestaz!
Please ignore the tired face =P

18 comments:

  1. tired2 pun berbaloi kan. takde apa boleh beli pengalaman tu. it must be a memorable experience. wahh, cik nana ni bakal businesswoman terbaik malaysia :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Fizan! Yes, you're right. Takde apae boleh beli that memorable experience. Businesswoman terbaik Malaysia?! Hahaha. I don't think so. Tapi mana tahu kan ... Aminnnn :)

      Delete
  2. style lah kk nana . hiwiwhwhiw . btw tengs

    ReplyDelete
  3. wa!! besnye jadi businesswoman ni kan?? tired tapi seronok gile^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes, betul tu. Tapi kena bersungguh lah. Kalau kejap ada kejap takde pun x jalan jugak :D

      Delete
  4. Replies
    1. hi syafiqa! Ohsem? Ye ke? Hehehe. Thanks :D

      Delete
  5. berniaga? wooowww! macam best ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes berniaga. Best ke? Hehehe. Thanks :D

      Delete
  6. wahhh...berbisnes la diee..hehe..

    sy dulu pon pnh jugak ad pgrm berniaga..nmpk mcm untg,sekali rugi daa..haha..tp seysly mmg syok kan? pengalamannn :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Yes, agree to that. Untung rugi lain cerita. Pengalaman tu yang penting. Tapi kalau asyik rugi x untung2 pun susah lah jugak :P

      Delete
  7. bagusla timba pelbagai pengalaman dgn berbisnes kan. masyukk!hehe

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)