Saturday, April 7, 2012

Nana Diaries: 10 years and still standing.

Hello kawan-kawan sekalian. Assalamualaikum.
Apa habaq? Sihat? Alhamdulillah. Cik Nana kat sini pun sihat cuma agak busy sedikit. Almaklum lah, UMP due date is like 3 weeks from now. So, agak kelam kabut sikit tu yang tak sempat nak update minggu ni. Anyw, jangan risau hari ni Cik Nana update ye :)

So yea, two days ago Cik Nana dapat message dari salah seorang besttfriend Cik Nana iaitu RasyaAqiyl. Katanya one of our bestfriend yang ketika ini sedang berkhidmat di Singapura sebagai 'ahli bomba' cuti for like 3 days and he's coming back. So, seperti biasa lah, tiap-tiap kali Encik Imran ni balik Malaysia confirm kami berempat berkumpul. Almaklumlah, semua kan busy je memanjang so susah nak berjumpa. So yea, our destination for the day was Ikea. Seperti biasalah kan. Kalau tak Ikea, Wangsa Walk. Tak Wangsa Walk, Ikea. Macam dalam Malaysia ni dah takde tempat lain nak jumpe.

So yea, memandangkan semalam hari Jumaat we met after Friday prayer. We eat, we talk, we laugh, semualah. Macam dah bertahun tak jumpa. Padahal baru jumpe like 2 months ago je jumpa tapi excited nye tak henggat! Macam lah Ikea, Curve & e@Curve tu kiteorang yeng punya. Berlari sini berlari sana. So yea, we really had a great time. Like seriously! 

How I met these three awesome people? Well, I first met RasyaAqiyl and ImranAR when we were still small kids. So, kami ni dah macam satu family dah. Kami berlari-lari bersama-sama, panjat 'monkey bar' bersama-sama, berjogging bersama-sama. We basically membesar bersamalah! IyliaAfiq pulak, I met him when I was 14 years old. And now I'm like what, 23? Ohemgee. Lame tu! Dulu masa zaman zaman sekolah dulu, dia lah kawan Cik Nana nak bergaduh, kawan nak ponteng sekolah, kawan nak terpekik terlolong dekat sekolah. Semua dia lah! Tapi dia bukan lah kawan kalau Cik Nana nak naik Roller Coaster! *heissogonnakillmeifhereadthis* So yea, it has been almost 10 years since all of us menjadi kawan and alhamdulillah we are still close good friends sampai sekarang even though kiteorang belajar di tempat yang berlainan :) Tak kira lah busy macam mane pun somehow we will find the time to hang walaupun hanya untuk semangguk Tutti Frutti. So yea, thanks for being the best part of my life guys. ILOVEY'ALL!

So yea, that's all for now. I'll write again soon. I shall get back to my UMP. Take care all. Have a lovely weekend. xox

pictures for today.

It has been almost 10 years since we first met!

Yes, I ♥ making weird faces >.<

Our not-so-new girlfriend ABID was there too!

Things great people do :P


3 comments:

  1. i have so much love for you 3 rehtards. ♥ ♥ ♥ ♥ after everything we've been through, still rapat gila. love you!!

    ReplyDelete
  2. omeynyee yang wat peace tuhhh . cute ;D

    ReplyDelete
  3. perghh..10 tahun xjumpa..lama kot ;-)

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)