Tuesday, July 26, 2011

Nana Diaries: I'm a Part-Timer

Assalamualaikum and hello to all.

First of all, I would like to apologize for the sudden disappearance. Oh tidak, saya bukan malas untuk mengupdate blog ini but I'm simply too busy with work and all. Yela, pagi2 dah pegi keje. Malam kang baru balik. Mane ade mase nak update blog. Anyw, since I dah lame tak membebel I've decided to update this blog malam ni walaupun hanya cenonet panjangnye. 

Kepada yang sudi membaca, thanks for reading :) 
Kepada yang tak baca, saya tak paksa anda baca je :D

So yea, you might be wondering kerja ape lah cik nana ni sampai busy tak hengat dunia. Kerja dari pagi ke petang. Kadang-kadang tu sampai malam. Well, kerja saya biase-biase aje. Ala, kerja office. Gaji pun cukup lah buat tanggung makan minum sendiri shopping sikit. Almaklumlah, kerja part-time je. Gaji lebih-lebih kang susah pulak. Terus tak nak sambung blaja. So yea, officeku terletak di Menara IGB. Ala yang kat Mid Valley tu. 

Dah sampai nak termuntah dah tiap-tiap hari tengok Mid Valley ni !

Drive to work ? Eh eh. Sudah tentulah tidak! Untuk Cik Nana yang pemalas lagi kedekut ni sanggup bersusah-payah meredah traffic jam semua tu macam sangatlah IMPOSSIBLE !! heheh ! Yela, kerajaan Malaysia dah berhabis duit sediakan public transport buat ape lah susahkan diri ye dak :) Kalau kemalasan tu dah tahap monyet hutan, Cik Nana ni akan meminta jasa baik sedahenya yang terchinta untuk hantar ke station LRT yang berdekatan. Nasib baiklah cousinku memahami. Terima kasih cousin :D Kalau tak akan ku drive diri ini sendiri :D So, secaranya i need THREE transportation every day. Car - train - bus ! Thank god TIGA kalau LIMA pengsan aku ! 

Anyw, that's all for now ! I shall update again some time soon. 
Thanks for reading. Have a lovely week everyone. 
Love,nana.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment :)